Wat eten we vanavond?

3 keer in de week hoef ik niet na te denken over wat we gaan eten vanavond! 3 keer in de week niet nog ff snel wat boodschappen halen na het werk. Nee, gewoon thuiskomen en een receptje pakken en de boel in elkaar zetten.

Hellofresh bezorgt namelijk elke week een soort van kerstpakket met hierin 3 gerechten bij ons thuis. Ok, ik betaal het zelf, maar het is toch elke week weer een soort cadeautje wat thuisbezorgd wordt.
Ik ben hier overigens geen reclame aan het maken voor Hellofresh: ik vind ze duur, Het zijn over het algemeen eenpansgerechten, en ik zie ff te vaak dezelfde ingrediënten voorbijkomen. het kan ook net zo goed een box van Marley Spoon of de AH zijn, ik verdien hier niets mee. Is ook niet belangrijk.

Waar het mij om gaat is dat ik 3 keer in de week na een drukke dag gewoon naar huis ga, en eet wat de maaltijdbox samenstellers mij voorschotelen, het is gewoon fijn als een ander beslist wat we eten vandaag.
En daarbij kunnen de kids de bezorger van de maaltijdbox de schuld geven als we weer eens iets eten wat ze niet lusten.

Soms leer ik ook nog eens wat. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je de stronk en de steel van een broccoli ook gewoon in de pan kan mikken. Of dat pijnboompitten de zaadjes zijn van de dennenboom.

Een maaltijdbox is voor mij 3 keer in de week een klein onthaastmomentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *