Over dit blog

Vroeger wilde ik journalist worden. Met een camera op pad en dan een mooi verhaal schrijven. Ik wilde developer worden en de mooiste software schrijven. Ik wilde een ‘Freek Vonk’ worden. Ik wil dingen creëren. Deze passies heb ik nog steeds, maar ik doe er niet veel meer mee. Ik doe andere dingen. Ook leuk, maar het is niet waar mijn passie ligt.

Ik ben een beetje ingehaald door het dagelijkse leven. Ik doe wat er van mij verwacht wordt, zodat anderen mij een toffe peer vinden. Het kind in mijzelf is naar de achtergrond verdreven. Ik gun mijzelf geen tijd om te spelen. Ik ben mijn innerlijke coolheid kwijt.

Maar ook volwassen mensen moeten af en toe naar de speeltuin kunnen, hun passies volgen.
Vandaar dat ik dit weblog gestart ben. Het is mijn speeltuin en mijn zoektocht naar innerlijke coolheid.

De titel van dit weblog is bewust gekozen. Drift is synoniem voor passie, hartstocht, liefde, Instinct en gevoel. Dit is mijn missie.

Groeten,

Frank