Carrière beïnvloeden in de keuken

Ik sta graag in de keuken, en het is vooral Leuk om samen met de kids aan het kokkerellen te slaan. Ik laat ze lekker gaan en neem voor lief als het resultaat niet Michelin ster waardig is. Ze hebben er plezier in en dat is het belangrijkste.

Laatst vroeg ik aan mijn oudste dochter wat ze wil worden later. Ze antwoordde “iets met dieren, of kok”. Wauw dacht ik. Als zij dan straks haar eerste kookboek presenteert, (wat natuurlijk meteen een bestseller wordt) worden haar natuurlijk vragen gesteld. Een van deze vragen zal zoiets zijn als; “hoe ben je zo’n goede kok geworden?”. Mijn dochter zal antwoorden dat ze vroeger zo vaak met haar vader in de keuken stond en dat dat de basis heeft gelegd voor het huidige succes. Ik super trots natuurlijk.

Zo blijkt maar weer wat voor invloed wij als ouders hebben op onze kinderen. Wij leggen nu de basis voor de toekomst van onze kinderen.

Even later vroeg ik aan mijn zoon wat hij later wil worden. Hij antwoordde dat hij een boef wil worden. Ik heb hem heel snel meegenomen naar de keuken in de hoop zijn carrière plannen te beïnvloeden (al is het maar een klein beetje).

En daar staat hij dan, samen met zijn grote zus pannenkoeken te bakken.

In zijn boevenpak, dat dan weer wel…

pannenkoek2pannenkoek3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *